نمایندگی خاویار ایران
روش صحیح نگهداری خاویار

روش صحیح نگهداری خاویار چگونه است؟

روش صحیح نگهداری خاویار چگونه است؟ خاویار برای حفظ کیفیت اولیه و خواص نیاز به دمای بسیار پایین و ظروف شیشه ای و قوطی فلزی دارد. میزان دمای مناسب برای نگهداری خاویار و روش صحیح، همچنین مدت ماندگاری خاویار، در ادامه مطالب بیشتر توضیح داده شده است.

چرا شرایط نگهداری خاویار مهم است؟

به دلیل اینکه خاویار یک خوراکی با ارزش می باشد، باید در شرایط مناسبی  نگهداری شود تا کیفیت اصلی خود را از دست ندهد. ماندگاری خاویار با بسته‌بندی اورجینال حداکثر تا ۹ ماه و با بسته‌بندی ریپک تا ۶ ماه می باشد. البته اگر درب پلمپ آن باز نشود. خاویار های مجموعه رایبد با بهترین شرایط نگهداری و همچنین برای مشتریان ارسال می شود تا کیفیت اصلی خاویار اصل خود را از دست ندهد.

روش صحیح نگهداری خاویار

روش صحیح نگهداری خاویار

اولاً برای نگهداری خاویار شرایط آن باید مناسب باشد که خاویار کیفیت اولیه خود را از دست ندهد. مجموعه رایبد برای نگهداری مناسب، خاویار را در یخچال های مخصوص با دمای منفی ۳ تا صفر درجه قرار می دهد.  برای شما مصرف کنندگان نیز پیشنهاد می شود که در یخچال های معمولی خاویار خود را نگهداری نمایید. البته در کنار خاویار بهتر است از یخ های ژله ای یا قالب های یخی استفاده شود. لازم به ذکر است که هرگز خاویار را فیریز نکنید.

روش صحیح نگهداری خاویار

خاویار را تا چند روز نگه داریم؟

شرایط نگهداری خاویار بسیار در کیفیت آن اهمیت مهمی دارد. زمانی که خاویار را خریداری کردید و درب آن باز شده، می توانید خاویار را تا یک هفته نگهداری کنید. پیشنهاد می وشد که خاویار را در یک هفته نهایتا ده روز سرو کنید. سرو خاویار اصل و  با کیفیت برای هر فرد بسیار مفید است. درب بسته‌بندی و قوطی خاویار که باز شود ماندگاری کمتری دارد. پس خاویار را بعد از باز کردن درب قوطی طی یک هفته سرو کنید تا از طعم اصلی و خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.

خرابی خاویار مانند خاویار تقلبی!

خاویار در هر گروه سنی برای بدن ما مفید است و باعث پیشگیری بسیاری از بیماری های می شود. اصل بودن و تقلبی و خراب بودن خاویار بسیار مهم است تا به بدن ما به خاطر خراب و تقلبی بودن آسیبی نرساند. برای جذب طعم و خواص منحصربه فرد خاویار ، آنرا به درستی نگهداری کنید. همچنین خاویار اصل را خریداری کنید. خاویار تقلبی هیچ خواصی ندارد و مانند خاویار خراب شده، حالت ژله ای دارد و زمانی که تحت فشار قرار می گیرد خمیده می شود. شکل ظاهری خاویار اصل بیضی و نامتقارن است. اما تقلبیگرد خواهد بود. برای اینکه خاویار اصل را خریداری کنید نیز می توانید به این موارد توجه داشته باشید. مشخصات بسته‌بندی اصل خاویار:

  • فارسی نویسی
  • درج کد دامپزشکی
  • تاریخ انقضا ۶ماه
  • اسم شرکت
  • دانه های غیر یک اندازه

روش صحیح نگهداری خاویار

مدت ماندگاری انواع خاویار در دمای مناسب

شرکت معتبر رایبد خاویار برای نگهداری محصولات شما آن را در یخچال های مخصوص در دمای منفی۳ تا مثبت ۳  درجه سانتی گراد قرار می دهد تا محصولی با کیفیت به دست شما برسد، و باعث رضایت شما عزیزان باشد. برای شما خریداران پیشنهاد می‌شود آن را در یخچال های معلومی قرار بدهید و در کنار آن از تکه یخ یا یخ های ژله ای استفاده نمایید، تا باعث ماندگاری خاویار باشد. لازم ب ذکر است که خاویار را به هیچ عنوان فیریز نکنید. خاویار اصل ایرانی که در اختیار شما قرار می دهیم اگر درب آن بسته باشد حدودا ۳ تا ۶ ماه ماندگاری دارد. ولی اگر آن را برای سرو باز کنید یک هفته تا ده روز قابل استفاده است. اگر خاویار در بهترین شرایط نگهداری شود و به دست مشتری برسد باعث اعتماد خریدار به مجموعه ما خواهد شد.

تماس با رایبد خاویار

مشاوره و فروش رایبد خاویار :
مدیر فروش رایبد خاویار مهرشاد فتحی
شماره رایبد خاویار شماره تماس: 09129723449
شماره تماس: 09114623642
تماس رایبد خاویار شماره تلفن ثابت: 02128426944
ایمیل رایبد خاویار پست الکترونیکی: info@raibodcaviar.ir
پیامک رایبد خاویار سامانه پیامکی: 30004505004335

مطلب پیشنهادی

بهترین شیوه خوردن خاویار

بهترین شیوه خوردن خاویار چیست؟ | سرو خاویار ایران

بهترین شیوه خوردن خاویار چیست؟ یکی از پرتکرار ترین سوالات طرفدارن خاویار که برای پیدا …